Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:

Jelszó visszaállítás | RegisztrációÜdvözöljük a HunTorrent felhasználóit is! :)

A HunTorrent és a TorrentMasters adatbázisa egyesült, HunTorrent felhasználók a régi bejelentkezési adataikkal bejelentkezhetnek. (Ha elfelejtették ott a jelszó visszaállítás emailre).
Akinek mindkét helyen volt egy email címen felhasználói fiókja, annak a feltöltési aránya, meghívói és bónusz pontjai nem vesztek el, hozzzá adódott a TM arányához.Jogi és egyéb problémák esetén ezen az email címen tudsz elérni minket: torrentmastersstaff(kukac)gmail.comJogi nyilatkozat (Disclaimer)
Az oldal tartalmáért a tárhelyszolgáltató és az oldal üzemeltetői(...:::TorrentMasters-tracker:::...) semmilyen felelősséget nem vállalnak, az itt megjelenő fájlok közül egyik sem található meg ténylegesen(fizikállisan) a szerveren, ezek a file-ok minden esetben az azt feltöltők tulajdona. Továbbá az üzemeltetők azért sem tudnak semmilyen felelősséget vállalni, ha a felhasználók hozzászólásaikkal, fórum-hozzászólásaikkal, torrentjeikkel, esetleg ezek tartalmával kapcsolatosan bármilyen hatályos törvényt/jogszabályt, vagy mások jóizlését stb. sértenek. Az üzemeltetők minden ilyen cselekménytől mereven elzárkóznak, és megkérnek minden tisztelt felhasználót hogy amennyiben NEM rendelkezik törvényes jogokkal, vagy az általa letölteni kívánt file eredeti példányával, abban az esetben NE töltsön se le, se fel SEMMIT. Saját felelősséged a fentiek betartása! Ezen szabály nem, vagy hiányos ismerete nem jelent mentességet alóla!
...::: TorrentMasters - Magyar Torrent Tracker 2010 - 2016 (v2.7) - Generálási idő: 0.003131 mp :::...